Sonnentor Hořčice žlutá bio, semínka 120g

75 Kč
Skladem na prodejně, ihned k odeslání (5 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení
Hořčice žlutá bio, semínka 120g od výrobce Sonnentor. Produkt v bio kvalitě. Pěstováno metodou ekologického zemědělství. Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější. Žlutá a černá hořčičná semínka jsou v jihoindické kuchyni obzvláště důležitá a před použitím do Ghee (přepuštěné máslo) se praží, čímž dostane ostrá chuť ořechový nádech. Opražená semínka skvěle chutnají na rybě nebo zelenině. Kromě toho jsou součástí kari-past a kořenících směsí. Kdo rád experimentuje, může hořčičná semínka také nakličovat a tyto chutné lehce ostré klíčky použít do salátů. Doba namáčení: 15 minut. Doba klíčení: 5-6 dní. Ideální teplota: 18-20 °C, 2 x denně proplachovat. Tip: Dříve než při vaření přidáte ostatní přísady, je vhodné hořčičná semínka orestovat společně s cibulí a česnekem. HOŘČICE ŽLUTÁ bio Skladovat v suchu a chladu. hořčice

Detailní informace

Nejširší výběr dárků a delikates
Nejširší výběr
dárků a delikates online
Rychlé doručení
Rychlé doručení
do dvou pracovních dnů
Spokojenost nadevše
Spokojenost zaručena
již 9 let Vám děláme radost
Vše máme skladem
Vše máme skladem
okamžitě k odeslání

Detailní popis produktu

Hořčice žlutá bio, semínka 120g od výrobce Sonnentor. Produkt v bio kvalitě. Pěstováno metodou ekologického zemědělství. Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější. Žlutá a černá hořčičná semínka jsou v jihoindické kuchyni obzvláště důležitá a před použitím do Ghee (přepuštěné máslo) se praží, čímž dostane ostrá chuť ořechový nádech. Opražená semínka skvěle chutnají na rybě nebo zelenině. Kromě toho jsou součástí kari-past a kořenících směsí. Kdo rád experimentuje, může hořčičná semínka také nakličovat a tyto chutné lehce ostré klíčky použít do salátů. Doba namáčení: 15 minut. Doba klíčení: 5-6 dní. Ideální teplota: 18-20 °C, 2 x denně proplachovat. Tip: Dříve než při vaření přidáte ostatní přísady, je vhodné hořčičná semínka orestovat společně s cibulí a česnekem. HOŘČICE ŽLUTÁ bio Skladovat v suchu a chladu. hořčice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz